top of page

De kracht van muziek

Wat is muziektherapie?
Muziektherapie is een methodische vorm van assistentie waarbij muzikale middelen worden gebruikt binnen de therapeutische relatie om verandering, ontwikkeling, stabilisatie of acceptatie te bewerkstelligen op een emotioneel, gedragsmatig, cognitief, sociaal of fysiek niveau.

 


dit zijn muziekinstrumenten
dit is sherida eigenarese sherapy

Over

Drs. Sherida N Pinas

Sherapy

Mijn naam is Drs. Sherida Pinas. Ik ben de oprichter van Sherapy.  Ik werk als neurologisch muziektherapeut. Na jaren lang in de zorg gewerkt te hebben als verzorgende verhuisde ik in 2007 naar Londen waar ik mijn Bachelor in Populaire muziek behaalde en een masters in muziektherapie. Ik heb een hart voor de zorg  en vind het een eer om sinds 2015  als muziektherapeut te werken. Ik  ben geschoold in SMTA en Neurologische Muziektherapie (NMT).

Diensten

een op een therapie

Één op één therapie

"Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gehad om Sherida te ontmoeten en deel te nemen aan haar neurologische muziektherapieprogramma. Haar warme en empathische benadering heeft me geholpen om mijn cognitieve vaardigheden te verbeteren na mijn hersenletsel. De combinatie van functionele activiteiten en muziek heeft echt een positieve invloed gehad op mijn herstelproces. Sherida is een getalenteerde professional die echt om haar cliënten geeft."

- Anna S.​

"Als mantelzorger van iemand met dementie kan ik de neurologische muziektherapie van Sherida niet genoeg aanbevelen. Haar sessies hebben mijn geliefde familielid geholpen om weer verbinding te maken met herinneringen en emoties. De muziek heeft een magische manier om haar vreugde en comfort te brengen, zelfs in moeilijke tijden. Sherida's expertise en passie voor haar werk zijn bewonderenswaardig."

- Peter V.

Aanbevelingen

"Ik heb jarenlang geleden onder psychische klachten en vond het moeilijk om mijn emoties te uiten. Het is ongelooflijk hoeveel muziektherapie mijn leven heeft veranderd. Sherida heeft me geholpen om door middel van muziek mijn emoties te verkennen en te uiten. Haar vriendelijke en ondersteunende begeleiding heeft me geholpen om meer veerkracht en welzijn te vinden. Ik raad Sherapy ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een authentieke benadering van hun mentale gezondheid."

- Emma B.

"It is truly a privilege and honour to know Sherida Obimdi. She is a volunteer with YEEPI Education Foundation Inc Calgary, helping us to attend to the health and well-being of people in Suriname. Sherida is committed, knowledgeable about mental health, attentive and punctual in every task she takes on. Everyone who meets her is blown away by her passion of addressing issues of mental health and well-being."

Dr. L Kongnetiman

"Zit iets je dwars!

Wil je graag je hart uitluchten!

Maak contact met therapist Drs.Sherida Pinas.

Ze doet haar werk met veel liefde en passie!!

Confidentialiteit staat hoog bij haar"

Dr. A Poetisie

Contact

06-39572246  |    info@sherapy.nl

Bedankt voor het indienen!

Contact

bottom of page